Maar wat dan wel?

Blog van Sandra Hoving

High

Ik leef in een soortvan high, de hele tijd. Al twee weken bruis ik van enthousiasme, voel ik dat ik op een heerlijke weg zit, wil ik meer van dat voelen en komt het nog naar me toe ook! Het houdt niet op!
Ik stuiter de kamer door, zet blije muziek op, dans m’n kuiten in de kramp, zweet me een ongeluk, rust even uit en begin opnieuw. Ik lees dingen en ik snap ze, ik kijk filmpjes en ik snap ze, ik zoek dingen van een paar maanden geleden op en ik snap ze nog beter dan toen! En ik ga! Als een trein! Woesj!

Ik praat met mensen en ze snappen me! Hoe bizar is het dat zoveel mensen om me heen een zelfde soort ervaring hebben? We zitten allemaal op ons eigen pad en toch komt er zoveel overeen! Ik kan er niet bij gewoon! Maar wat fijn, wat heerlijk om te delen, wat heerlijk om zo samen te zijn!

Goed, soms is mijn energie op, vallen mijn ogen zomaar dicht, moet ik ff off. En off is dan ook zo gebeurd, dan ben ik ver, heel ver weg. Maar als ik eenmaal terug ben, dan gebeurt er altijd iets waardoor ik zo weer de lucht in schiet.
Ik voel me meer hier dan ooit, meer aanwezig, meer met m’n beide benen op de grond. En toch loop ik met m’n hoofd in de wolken.

Ha! Je zou bijna denken dat ik verliefd ben! Misschien ben ik dat ook wel!

Op het leven<3

« »

© 2020 Maar wat dan wel?. Thema door Anders Norén.

%d bloggers liken dit: