Maar wat dan wel?

Blog van Sandra Hoving

Waarom 2016 het beste jaar ever wordt!

Ik heb vandaag echt ontzettend, uitzonderlijk, wonderbaarlijk, idioot, fantastisch nieuws: 2016 wordt het beste jaar ever! Nouja, ever, totdat er nog een besterder jaar komt natuurlijk, dat kan altijd nog. Maar ben je benieuwd waarom 2016 zo intens geweldig wordt?

Ik ga meedoen aan het jaarprogramma van 365 dagen succesvol!!

Dat betekent een jaar lang, dus heel 2016, bijna elke maand een fantastische trainingsdag waarin elke keer een van de 13 stappen behandeld wordt. Mijn doel is, natuurlijk, om mijn “Maar wat dan wel?” te gaan ontdekken en ermee van start te gaan, dus ik heb er enorm veel zin in! Ik kan bijna niet wachten!

En het wordt nóg mooier. 2016 wordt niet alleen voor mij het beste jaar ever, maar ook voor mijn vader! Hij doet namelijk ook mee! Ik ben superblij en supertrots, en ik vind het ontzettend gaaf dat we dit samen kunnen gaan doen. Ik verwacht ook dat we binnen de kortste keren in de groep bekend zullen staan als “die vader en dochter”.

 

Ik wist wel dat 2016 voor mij alleen maar beter kon gaan worden dan 2015, maar dit had ik echt niet verwacht. Begin dit jaar maakte ik kennis met de facebookpagina van 365 dagen succesvol, in de zomer kocht ik het boek en schreef ik er een review over en op 29 oktober ging ik naar het kennismakingsseminar. Nu, nog geen maand later, is het echt. Ik ga het gewoon écht doen!

Nu had je misschien gehoopt dat je zou gaan lezen waarom 2016 voor jóu het beste jaar ever zou gaan worden. Maar hey, ik weet natuurlijk niet hoe jouw jaar fantastisch kan worden, dat weet alleen jij. Dus mocht je daar nog niet over nagedacht hebben, dan heb je nog een paar weken de tijd. Waar word jij nou echt gelukkig van? Hoe ga je dat het komende jaar in je leven integreren? En hoe ga je het dus ook écht doen en volhouden? Ik hoop in ieder geval dat jij net zo enthousiast kunt zijn over 2016 als ik!

Wil je nog meer weten over wat ik ga doen? Ask away!

« »

© 2020 Maar wat dan wel?. Thema door Anders Norén.

%d bloggers liken dit: