David de Kock en Arjan Vergeer hebben zichzelf een doel gesteld: ze willen dat Nederland in 2020 het gelukkigste land ter wereld is. Dit gaan ze bereiken met hun methode 365 dagen succesvol. Natuurlijk moeten er eerst nog veel méér mensen (want het zijn er al veel, er zijn al meer dan 30.000 boeken verkocht, al meer dan 50.000 mensen hebben hun gratis videocursus gedaan en in mijn kring hebben ook al veel mensen hun facebookpagina geliket of voorbij zien komen) van gehoord hebben om dit plan te laten slagen. En ik help ze een handje door dit nu met jullie te delen. Há!
Ik ben weer superenthousiast! Dit boek is namelijk de ultieme combinatie van alle zelfhulpboeken die er op de markt zijn. Ze hebben de essentie van de weg naar geluk/succes weten te vinden en deze in 13 stappen beschreven. Ik was al enthousiast over De Creatiespiraal, maar 365 dagen succesvol gaat nog een stapje verder en is nog even wat praktischer en concreter. Het gaat niet meer om de theorie, het is tijd voor actie!

Tijdens het lezen van dit boekje was ik dus ook eigenlijk voortdurend enthousiast. Momenten van herkenning en nieuwe inzichten wisselden elkaar af en ik kreeg er echt zo’n powergevoel van. BAM! Ik kan dit!

Het fijne aan dit boekje is dat het heel lekker leest en dat je dingetjes moet invullen. Ja, moet, want alleen dan krijg je duidelijk wat je droom is en hoe je daar gaat komen! Daarnaast vind ik het heerlijk dat het zo eerlijk is. Alle twijfels en alle maren die je maar kunt hebben, die worden in dit boek direct onderschept en je wordt gewoon niet voor de gek gehouden. Ups en downs horen er nou eenmaal bij als je ergens voor wilt gaan.

Eigenlijk ben ik een beetje jaloers… Ik had dit boek namelijk wel willen schrijven. Ik had wel op onderzoek uit willen gaan, boeken willen lezen, theorieën willen combineren en daar een supergave methode van willen ontwikkelen. Maar als dit al de essentie is, wat zou ik dan nog kunnen toevoegen?

Het mooie is dat David en Arjan de goede kant van jaloezie laten zien. Jaloezie geeft je namelijk heel veel inzicht in je eigen dromen en verlangens. Ik heb mijn “Maar wat dan wel?” in ieder geval weer een stukje duidelijker door het lezen van dit boek. Wat dat is? Daarover binnenkort meer:-)